finansportali.net

İŞ BULMA

2023 File Market Çalışma Şartları ve Maaşları – TÜM DETAYLAR

File Market Çalışma Şartları

Birçok ilde hizmet veren File Market, şubelerini genişletmeye devam ediyor. Market sektöründe çalışmak isteyenler için son zamanlarda File Market çalışma şartları sıklıkla araştırılıyor. Market sektöründe çalışmak istiyorsanız, siz de File Market iş başvurusu yapabilirsiniz.

Bunların yanı sıra sizlerle zamlardan sonra File Market maaşları 2023 yılında ne kadar? Bahsedeceğim. Çalışma saatleri ve çalışan yorumlarını da sizlerle paylaştıktan sonra bu işin sizin için uygun olup olmadığına karar verebilirsiniz. İşte detaylar…

File Market Hakkında

file market hakkında
file market hakkında

File Market’te çalışma düşünceniz varsa, marka hakkında bilgi sahibi olmak isteyebilirsiniz. Sizlere kısaca markayı tanıtacağım. File Market 2015 yılında BİM tarafından kurulmuştur. Evet, yani File Market’ler BİM’e aittir.

Yeni bir satış modeli ve BİM desteğiyle File Market geniş bir satış ağına sahip olmuştur. Uygun fiyat anlayışıyla müşterilerine en iyi kalitedeki, yüksek standartlara sahip ürünleri sunmayı hedeflemektedir.

Advertisement

Başka markaların yanı sıra kendi markasına ait ürünleri de müşterilerine oldukça uygun fiyata sunmaktadır. Ortalama 4.500 farklı ürünün satışını gerçekleştirmektedir.

File Market Çalışma Şartları

File Market Çalışma Şartları
File Market Çalışma Şartları

File Market hakkında bilgi sahibi olduğumuza göre gelelim asıl konumuz olan File Market personelinin hangi şartlar altında çalıştığına… File market çalışma şartları aşağıdaki gibidir:

  • File market personelleri iki vardiyaya göre çalışmakta. Sabah ve akşam olmak üzere 2 vardiya vardır.
  • Sabah vardiyasında çalışanlar 08:30 – 17:30 saatleri arasında çalışırlar. Akşam vardiyasında çalışanlar ise 13:30 – 22:00 saatleri arasında çalışır.
  • Vardiyalar çalışanlar için her hafta değişir.
  • Günlük çalışma saatleri 8,5 saattir ve 1 saat yemek molası hakları vardır.
  • Ek mesai durumunda mesai ücreti ödenmektedir.
  • File Market part time çalışanlar günlük maksimum 6 saat çalışırlar. Günler müdür tarafından belirlenir.
  • Haftalık izin 1 gündür. İzin günü duruma göre her hafta değişebilir. İzin gününü mağaza müdürü personellerin fikrini alarak belirler.
  • File Market çalışanlarına maaşa ek olarak yol + yemek ücreti vermektedir.
  • 1 senesini dolduran personeller yıllık izin hakkına sahip olurlar. Yıllık izin 14+2 gündür.

File Market çalışma şartları işte bu şekilde. Farklı marketlerin çalışma şartlarını merak ediyorsanız, A101 çalışma şartları hakkında yazdığım yazıyı okuyabilirsiniz. Karşılaştırma yaparak size en uygun iş fırsatını yakalayın.

File Market Çalışma Saatleri 2023

File Market her gün sabah 09:00’da açılıyor ve gece 22:00’da kapanıyor. File Market çalışanlarının çalışma saatleri de buna göre ayarlanıyor. Yukarıda belirttiğim gibi sabah ve akşam olmak üzere iki vardiya bulunuyor.

Sabahçılar 08:30 – 17:30, kapanış yapanlar 13:30 – 22:15 saatleri arasında çalışırlar. Part time çalışanların saatleri günlük en fazla 6 saattir. Çalışma günleri mağaza sorumlusu tarafından belirlenir.

File Market Maaşları 2023

File Market Maaşları
File Market Maaşları

File Market çalışma File Market’te çalışmak için iş başvurusu yapmadan önce File Market çalışan maaşları 2023 yılında ne kadar? merak ediyorsunuzdur. File Market maaşları şöyledir:

Çalışma UnvanıMaaş Bilgisi
File Personel Maaşı11.400 TL – 12.750 TL
File Kasiyer Maaşı11.400 TL – 12.750 TL
File Depo Personeli11.400 TL – 12.750 TL
File Kozmetik Personeli11.400 TL – 12.750 TL
File Mağaza Müdürü Maaşı14.000 – 16.000 TL
File Market Şoför Maaşı11.400 TL – 12.750 TL
File Market Part Time Maaşı6.080 TL
file market çalışan maaşları

fFile Market BİM’e ait demiştik. BİM’de çalışmayı düşünürseniz BİM Market Maaşları hakkındaki yazıyı da okuyabilirsiniz.

Advertisement

File Market Başvuru

File Market çalışma şartları ve maaşları size uygunsa, kolay şekilde başvuru yapabileceğinizi belirteyim. File Market başvurusunu iki şekilde yapabilirsiniz.

1- İnternet Üzerinden Başvuru

File kariyer sayfasından iş başvuru formuna erişerek başvuruda bulunabilirsiniz. Başvurmak istediğiniz pozisyona tıklayarak iş tanımlarını okuyup, başvuruda bulunabilirsiniz. Bunun için siteye giriş yapmanız gerekiyor. Dilerseniz genel başvuru da yapabilirsiniz

2- Şubeden Başvuru

File Market iş başvurusunu şubeden de gerçekleştirebilirsiniz. Bu şekilde daha hızlı bir sonuç alabilirsiniz. Size en yakın File Market’e giderek şube müdürüne CV’nizi verebilirsiniz. Şubede ya da başka bir şube de personel ihtiyacı varsa, en kısa sürede sizlere geri dönüş sağlanacaktır.

File Market İşe Alım Süreci

File Market İşe Alım Süreci
File Market İşe Alım Süreci

Sizlere kısaca File Market işe alım sürecinden de bahsedeyim. File Market başvurularını en kısa süre içerisinde değerlendirmeye alınır. Başvurularınızın değerlendirmeye alınması için 18 yaşından büyük olmanız, en az lise mezunu olmanız gerekmekte.

Başvurularınız değerlendirildikten sonra başvuruda belirttiğiniz numaradan sizlere ulaşılır ve bir mülakata davet edilirsiniz. Yüz yüze gerçekleştirilen mülakattan sonra olumlu değerlendirilirseniz, sizden bazı belgeler istenecektir. Sonrasında kısa süre içerisinde işe başlayacaksınız.

Advertisement

File Market Mülakat Soruları

File market çalışma şartlarından bahsetmeye devam edelim. File Market iş başvuru sürecinde mülakata katılmanız gerektiğinden yukarıda bahsetmiştim. Bu konuyla ilgili en çok File Market mülakat soruları araştırılıyor. File Market mülakat soruları genellikle size yöneliktir.

Sizden kendinizden bahsetmenizi isteyerek mülakata başlanır. Özgeçmişinizi sizin ağzınızdan dilerler.

Daha öncesinde benzer iş deneyiminiz olduysa, konuyla ilgili sorular sorulur. Kaç yıl çalıştınız? Bir projeye katıldınız mı? Neden işten çıktınız? Eğitim durumunuz? Gibi sorulara yanıt vermeniz beklenir.

Bunu da okuyabilirsiniz: Zara Çalışma Şartları

Advertisement

File Market Çalışan Yorumları

File Market Çalışan Yorumları
File Market Çalışan Yorumları

File market çalışma şartlarını araştıranların en sık olarak araştırdıkları konulardan birisi de File Market’te çalışan kişilerin yorumlarıdır. File market çalışan yorumları genel olarak iyi yönde diyebilirim.

Özellikle alışma pozisyonlarının geniş olması birçok kişi için olumlu bir durum. Ek mesailerin ödenmesi, çalışma sisteminin düzenli olması açılarından File Market çalışan yorumları gayet olumlu. Örnek bir yorumu aşağı bırakıyorum.

Şirketin en iyi yönü kurumsal olması ve yükselme şansınızın olması. Maaşlar her ay düzenli olarak yatıyor. Yöneticiniz de iyiyse çok şanlısınız.

Sıkça Sorulan Sorular

File market çalışma şartlarını araştıranlar için en sık sorulan soruları derledim.

File Market Kaç Saat Çalışıyor?

File Market 09:00 – 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Yani File Market 13 saat hizmet vermektedir.

File Market Çalışan Maaşları Ne Kadar?

File Market personellerinin maaşları asgari ücretten başlıyor. Maaşa ek yol ve yemek ekleniyor. Personel kıdemi arttıkça asgari ücretin yukarısında maaş almak mümkün.

Advertisement

File Market Nereye Bağlı?

File Marketler, 2015 yılında BİM’in hizmete sunduğu, farklı bir satış modeline sahip market zinciridir.

File market çalışma şartları ve maaşları işte bu şekilde. Sormak istediğiniz soruları aşağıya yorum bırakabilirsiniz.

Bir önceki yazımız olan Bim Çalışma Şartları 2023 | Çalışma Saatleri ve Maaşları! başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Advertisement

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorum yapmak için tıklayn.

İŞ BULMA

Bim Çalışma Şartları 2023 | Çalışma Saatleri ve Maaşları!

bim çalışma şartları

Türkiye’de markette çalışmak isteyen binlerce kişi var. En çok araştırılan konu ise Bim personel alımı yapıyor mu? Sizler için Bim çalışma şartları incelemesi yaptık! Bim’e girmek için şartların tamamını öğreneceksiniz… Ek olarak zamlı haliyle güncel Bim maaşları 2023 bilgilerini açıklayacağız. Bim’de çalışmak zor mu? Çalışma saatleri nasıl? Hepsine değindik… Bim part time çalışma saatleri ilginizi […]

Okumaya devam et

İŞ BULMA

Gürcistan İş İlanları 2023 | Kariyer Siteleri ve İş İmkanları

gürcistan iş ilanları

Gürcistan iş ilanları arayışında mısınız? Sizler için kariyer sitelerini ve nasıl iş başvurusu yapacağınızı anlatacağız! Gürcistan’da çalışmak istiyorum diyorsanız, bu içerik tam olarak size göre… Gürcistan iş olanakları bakımından oldukça iyi durumda ülkelerden birisidir. Ancak vasıflı işlerde şansınız daha fazla… Gürcistan iş fırsatlarını şimdi inceleyin! Gürcistan’a çalışmak için gitmek, pek çok durum için oldukça mantıklı […]

Okumaya devam et

Trendler

© 2015 finansportali.net | Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeden izinsiz kopyalanamaz.