finansportali.net

BAYİLİK

Levent Börek Bayilik Şartları 2023 Bayilik Bedeli – Kazancı!

Levent Börek bayilik şartları

Bu bayilik çok başka bir bayilik! Yazımda anlatmış olduğum Levent Börek bayilik şartlarını dikkatlice okuyun! Diğer tüm ayrıntılar ışığında kendi işinizin patronu olabilecek ve yüksek kar marjı elde edebileceksiniz!

Levent Börek franchise alarak işinizi kurun! Levent Börek bayilik başvurusu yapmak istiyorsanız, aşağıda sıralayacağım bilgiler çok önemli. Bu sayede ayda en az 150 binTL kazanabilirsiniz.

Börek sektöründe en başarılı markalardan biri olan Levent Börek franchising sistemi sayesinde, bugün Türkiye’nin onlarca farklı noktasında şubesi bulunuyor. Marka bilinirliği, potansiyel iş hacmi ve lezzeti nedeniyle her geçen gün bayilikler vermeye devam eden firmanın bayiliğini almak ise oldukça kolay.

Eğer bir markanın bayiliğini alarak para kazanmayı düşünüyorsanız bu yazıda ilginizi çekecek bir sürü bilgi bulabilirsiniz.

Advertisement

Peki, size neler anlattım? İşte, Levent Börekçilik franchise bedeli 2023 ve Levent Börek bayilik alma süreci hakkında bu süreçte size yardımcı olabilecek tüm detaylar!

Levent Börekçilik Hakkında

Levent Börekçilik Hakkında
Levent Börekçilik Hakkında

Özellikle akşamları televizyon başında oturup çayımızı içerken karşımıza çıkan o enfes börek reklamını hatırladınız mı? Hatırladıysanız şimdi Levent Börekçilik hakkında bazı detaylı bilgiler vereceğim…

Levent Börek, 1968 yılında Adana’da ortaya çıktı. Sahibi Levent Tamtürk’ün babasından öğrendiği tarifleri hayata geçirmesi ve markalaşması ile günümüze kadar devam etti.

Bu meşhur börek, aslında bildiğiniz kaşarlı su böreği kıvamında. Baklavalık yufkadan bol kaşar kullanılarak yapılıyor olması ise işin lezzet boyutunu daha da artırıyor. Bu denli lezzetli bir tada sahip olan Levent Börek ‘in müşteri potansiyeli ise kuyruk oluşturacak türden.

Levent börek franchise

Levent Börek bayilik veriyor mu?

Evet, 2023 yılında Levent Börek hız kesmeden franchise başvurularını değerlendirmeye devam ediyor. Yakın zamanda Türkiye’nin her şehrine bayilik açmayı hedefleyen firmaya bayilik başvurusu gerçekleştirebilirsiniz.

Advertisement

Levent Börek kaç bayisi var?

Franchise sistemiyle her geçen gün büyüyen Levent Börek’in günümüzde 300’den fazla bayisi bulunuyor. Adana’da başlayan serüvenle Levent Börek Şubeleri, Türkiye’nin her noktasına kısa sürede ulaşacak gibi görünüyor.

Levent Börek Bayilik Alma Süreci 

Börekçi dükkanı açmak isteyenler için Levent Börek bayilik alma süreci hakkında güncel bilgileri paylaşmak istiyorum. Türkiye’deki börekçilik sektöründe kendine geniş bir pay edinen Levent Börek bayilik şartları neyi kapsıyor? Bu markanın franchisingi nasıl alınır? Merak ediyorsunuz, değil mi?

Yatırımcıların bu denli ilgisini çeken ve kısa sürede onlarca bayiliği olan Levent Börek bayisi olmak için firmayla doğrudan iletişime geçebilirsiniz.

Yazının ilerleyen kısımlarında vereceğim güncel Levent Börek firması iletişim bilgileri üzerinden bayilik alma sürecinizi başlatabilirsiniz.

Advertisement

Levent Börek mi Bülent Börek mi daha avantajlı bir bayilik seçeneği diye soruyorsanız, diğer yazımı okuyun! Bülent Börekçilik bayilik yazısında tüm ayrıntılar yer alıyor. Karşılaştırmak size kalıyor!

Levent Börekçilik Bayilik Avantajları

levent börekçilik bayilik alma

Türkiye’de gıda sektöründe bayilik veren pek çok firma bulunuyor. O zaman yüzlerce hatta binlerce firma arasından neden Levent Börek Franchisee olmalıyım? diye düşünüyor olabilirsiniz.

Levent Börekçilik bayiliği almanın avantajları nelerdir? diye merak edenler için markanın bayilik fırsatlarını tek tek açıkladım!

  • Levent Börek bayilik şartları sizleri zorlayacak kadar ayrıntılı bir şekilde hazırlanmamıştır.
  • Firmanın, marka bilinirliği her geçen gün artış gösterdiğinden çok kısa bir süre içerisinde kâr marjınız da artacaktır.
  • Levent Börek, bayilerinin reklam çalışmalarına, personel alımlarına ve pazarlama süreçlerine destek veren bir firmadır.
  • Hızlı paket servis hizmeti sayesinde müşterilerin en çok tercih ettiği marka olmuştur.
  • Toplu börek sipariş alımları yaparak pazardaki payını artırma yolunda devam etmektedir.
  • Başta börek olmak üzere; mantı, boyoz, kahvaltılıklar ve çeşitli tatlıların olduğu zengin bir menüye sahiptir.
  • Bayilik hizmeti vereceğiniz dükkan için herhangi bir metrekare sınırlaması yoktur.

İlgili içerik: Midyeci Ahmet Bayilik Şartları ve Ücreti

Benzer Yazı: Chef Börek Bayilik Şartları

Levent Börek Bayilik Şartları

Levent Börek Bayilik Şartları
Levent Börek Bayilik Şartları

Sektördeki rakip firmalara nazaran, Levent Börek bayilik şartları öyle uzun uzadıya bir listeye sahip değil. Hatta çoğu şirketin bayilikleri için sunduğu benzer şartları içeriyor, dersem yeridir.

En anlaşılır haliyle Levent Börek bayilik şartları:

Advertisement
  • Açmayı düşündüğünüz bayiliğin yeri, insanların yoğun olduğu bir caddede, okul çevresinde veya AVM içerisinde olmalıdır.
  • Levent Börekçilik müşteri memnuniyeti merkezli bir çalışma yürütmeyi hedefler. Dolayısıyla bayilik almayı düşünen girişimcilerden de aynı hassasiyeti göstermelerini ister.
  • Sektörün konumu gıda olması nedeniyle verilen hizmetin her daim temiz ve hijyenik olması zorunludur.
  • Bulunduğunuz il ve ilçede gerekli olan her tür yasal izni almalı ve Esnaf ve Sanatkârlar Odasına kayıt yaptırmış olmanız gerekmektedir.
  • Levent Börek şubesi açacağınız lokasyonun yakınlarında herhangi bir Levent Börek şubesinin bulunmaması gerekir.

Börekçi bayilik fiyatları fazla mı geldi? Eğer sıfırdan börekçi dükkanı açmak isterseniz, hazırladığım yazıyı okuyabilirsiniz. Püf noktalarıyla size işi anlattım!

Levent Börek Bayiliği Alarak Ne Kadar Kazanç Sağlarım?

Levent Börek Bayiliği Kazancı
Levent Börek Bayiliği Kazancı

Her yatırımcı gibi siz de; Levent Börek bayiliği alarak ne kadar kazanç sağlarım diye merak ediyor olabilirsiniz. Marka bilinirliği olan firmaların franchisee’lerini  alan kişiler, uzun vadede oldukça yüksek miktarlarda kazanç sağlarlar.

Levent Börek aylık kazancı ne kadar?

Levent Börek de köklü ve tanınmış bir marka olarak, bayiliklerine ayda ortalama brüt olarak 150 bin ile 250 bin TL arasında bir ciro sağlamaktadır.

Neden 150 bin ile 250 bin TL diyoruz? Aşağıda verdiğimiz bir örnekte, açılacak olan şubenin konumunun önemini vurgulayarak ciro farklarını anlattım.

ÖRNEK: Normal bir sokak veya caddede açtığınız bir Levent Börek bayiliğinizin aylık ortalama cirosu 150 bin TL olurken; eğer şubenizi işlek bir caddede açmayı tercih ederseniz aylık cironuz, 250 bin TL‘den düşük olmayacaktır.

Levent Börek Franchise Ücreti Ne Kadar?

Levent Börek Franchise Ücreti
Levent Börek Franchise Ücreti

Türkiye’nin köklü ve lezzetli börek markası olan Levent Börek bayilik ücreti hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum. Öncelikle bayilik bedeli bölgeden bölgeye, işletmenin büyüklüğüne ve müşteri potansiyeline göre bazı farklılıklar göstermektedir.

Levent Börek bayilik ücreti ne kadar?

Advertisement

Levent Börek bayiliği almayı düşünüyorsanız; en az 450.000 TL sermayeyi gözden çıkartmanız gerekebilir. Fiyat değişikliği, yatırım miktarı ile birlikte değişiklik gösterebilir.

ÖRNEK: Bir AVM  veya üniversite kampüsünde açılacak şube ile normal bir cadde üzerinde açılacak Levent Börek şubesinin bayilik ücreti aynı olmaz.

Levent Börek markasının bayiliğini almak istiyorsanız, firmanın iletişim bilgilerini kullanarak aklınızdaki iş planını söyleyebilir ve ortalama bir bayilik ücreti bilgisi alabilirsiniz. Ayrıca Ücretsiz Bayilik Veren Firmalar için lütfen bu yazıyı da okuyun!

Levent Börek Bayilik Başvurusu İçin İletişim Bilgileri

Levent Börek Bayilik Başvurusu İçin İletişim Bilgileri
Levent Börek Bayilik Başvurusu İçin İletişim Bilgileri

Adana’nın en meşhur Börekçisi olan Levent Börek bayilik şartları hakkında firmayla daha detaylı bilgi alışverişi için aşağıda vermiş olduğumuz adres ve numaralar üzerinden iletişime geçebilirsiniz. Levent Börek bayilik başvurusu için iletişim bilgileri şöyle!

Levent Börekçilik bayilik başvurusu için:

  • 0532 765 78 04 / 0533 957 43 13

numaralarından telefon ile ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ayrıca, Levent Börek bayilik sürecinizi, markanın bayilik başvuru formu üzerinden de  gerçekleştirebilirsiniz.

Advertisement

Levent Börekçilik gibi gıda sektörünün saygın firmalarından Tavuk Dünyası bayilik için yazımıza göz atabilirsiniz.

Levent Börek bayilik şartları yazısı eğer işinize yaradıysa, düşüncelerinizi ve deneyimleriniz YORUM kısmına ekleyebilirsiniz. 🙂

Bir önceki yazımız olan Seç Market Bayilik Şartları 2023 – %40 Kâr Marjı! başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Advertisement

2 Yorum

  1. Ali çolak

    9 Aralık 2023 at 17:58

    Slm ben Almaya Dortmund şehirinde Levent börek şubesi açmayı
    Düşünüyorum Nasıl yardımcı olursunuz seviniriz teşekkürler

  2. Tayfun Kacar

    26 Ağustos 2023 at 09:37

    Merhaba Almanya da ben sizinle birlikte çalışmak isterim Almanya da essen, Bochum kentine düsüñüyorum açmayı beni neler bekliyor. Geri cevap verirseniz sevinirim

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 yorum

BAYİLİK

Starbucks Bayilik Şartları 2024 – YENİ Franchise Ücreti!

Starbucks bayilik şartları

Günümüzün başarılı ve popüler kahve firmalarından birisi Starbucks, girişimcilerin ilgisini çekiyor. Bu yazıda, “Starbucks bayilik almak istiyorum” diyenlerin akıllarındaki tüm soru işaretlerini gidereceğim. Starbucks bayilik şartlarını bu içerikten öğreneceksiniz… Starbucks bayilik ücreti ne kadar? Kâr marjı nedir? Hepsini yanıtlayacağım… Starbucks franchise bedeli 2024 bilgilerini açıklayacağım. Starbucks açmak kaç para diyorsanız, sizin için de bilgiler mevcut. […]

Okumaya devam et

BAYİLİK

Seç Market Bayilik Şartları 2023 – %40 Kâr Marjı!

seç market bayilik şartları

Kendi işini kurmak isteyenlerin, özellikle 2023 yılında rağbet gösterdiği bir seçenekten bahsedeceğim. Seç Market bayilik şartları için uygunsanız siz de perakende sektörüne adım atabilirsiniz. Seç Market bayilik kar marjını bu içerikten öğrenebilirsiniz! Seç Market aylık kazanç hakkında da bilgiler vereceğiz. Yaptığımız araştırmalar sonucunda Seç Market bayilik yorumlarının çok fazla olduğunu gördük. Seç Market günlük cirosunu […]

Okumaya devam et

Trendler

© 2015 finansportali.net | Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeden izinsiz kopyalanamaz.