finansportali.net

PARA KAZANMA

Bigo Live Para Kazanma Yolları – 5 Bin Dolar Kazandıran Site

bigo live para kazanma yolları 2022

İnternetten yayın yaparak ayda 5 bin Dolar’a kadar gelir elde etmek mümkün! Evet, yanlış duymadınız.Bigo Live para kazanma yolları arasında üreticilere müthiş bir olanak sunuyor.

Canlı yayın yaparak 100 Dolar’dan 5 bin Dolar’a kadar artan bir ödeme sistemiyle Bigo Live içerik üreticilerinin ilk tercihleri arasında.

Ben de sizler için Bigo Live canlı yayın açma rehberi olarak hazırladığım araştırmada nasıl para kazanılır, nasıl çekilir detaylıca bahsettim. İşte o bilgiler…

Advertisement

Bigo Live Nedir?

Bigo live para kazanma
Bigo live para kazanma

Bigo Live ücretsiz bir şekilde mobil veya masaüstü cihazlarınızdan canlı yayın izleme olanağı sunan çevirimiçi bir platformdur. Uygulamada dilerseniz izleyici dilerseniz de yayıncı olarak yer alma hakınız vardır. Bigo Live para kazanma olanağı sağlayan bir platform olması nedeniyle de en çok bu yönü araştırılmaktadır.

2014 yılında Singapur’da kurulan şirketin şuan 150’den fazla ülkede 500 milyona yaklaşan kullanıcı ve izleyicisi vardır. Bigo Live Türkiye ise Türkçe alt yapısı nedeniyle hızla ülkemizde yaygınlaşmaktadır.

Bigo Live indirmek için;

Bigo Live Para Kazanma
Bigo Live Para Kazanma

Bigo Live Yayıncı Olmak ve Ajanslarla Anlaşmak

Bigo Live’de uygulamayı indirdikten sonra kayıt ol seçeneği ile birkaç dakikada üyeliğinizi başlatabilirsiniz. Üye olduktan sonra yayın aç sekmesiyle başlattığınız yayınlarda tek yapmanız gereken insanların dikkatini çekecek içerikler üretmek.

En çok oyun videoları ve sohbet videoları yayınlanmaktadır. Uygulama içerisinde meydan okuma özelliği ile bir başka üreticiyle karşılıklı dans, şarkı, sohbet gibi konularda atışma gerçekleştirerek de hediyeler toplarsınız.

Nakit para çekmek için sözleşmeli yayıncı ve ajans olmanız gerekir. Siz yayın yapmaya başladıktan kısa süre sonra birçok yayıncıya olduğu gibi ajanslardan teklifler gelmeye başlar. Bu alternatifleri değerlendirerek direkt para kazanma evresine geçebilirsiniz.

Advertisement

Benzer para kazanma yolu: Nonolive para kazanma

Bigo Live’den Nasıl Para Kazanma Sağlarım?

Bigo Live Para Kazanma
bigo live para kazanma yolları

Bigo Live para kazanma yolları arasında iki alternatif yer almaktadır.

  1. Canlı yayın yaparak hediye toplama
  2. Ajanslarla çalışıp içerik üreterek para kazanmak

Bunlardan ilki uygulamayı kullanarak kendi izleyici kitlenizi oluşturmak. Diğer seçenek Bigo Live yayın ajanlarıyla irtibata geçerek burada içerik üretmek. İkinci seçenekte yayın başı, izleme oranına göre veya sabit bir maaş ile dahi içerik üretmek mümkün.

Eğer canlı yayınlar ile gelir elde etmek istiyorsanız Kwai Para Kazanma yazımız sizler için bu kısma ekliyorum. Mutlaka göz atın…

Bigo Live Para Kazanma Yolları Nelerdir?

bigolive para kazanma
bigolive para kazanma

Canlı yayın yaparak para kazanmak isteyenlerin tercihi Bigo Live’den nasıl para kazanılır diyenler için bu kısımda yayınlardan hangi yollar ile kazanç sağlayabileceğinizi anlatacağım.

İsterseniz bağımsız şekilde canlı yayınlar yapın isterseniz de bir ajans için çalışın iki seçenekte de para kazanma yollarından benzer aynı şekilde yararlanırsınız. Şimdi Bigo Live para kazanma yolları hangileridir onlara geçelim…

Bigo Live Davet Ederek Para Kazanma

Bigo Live para kazanma için ilk tercih edebileceğiniz yöntem davet ederek kazanmadır. Bigo Live davet ederek para kazanma yönteminde referans sistemiyle kazanç sağlanmaktadır.

Programa sizin referansınız ile kayıt olan her gerçek kullanıcı için uygulama size 2 Dolar ücret öder. Üst sınır yer almayan bu sistemde 10 kişiye göndermeniz dahilinde anında 300 – 350 Lira kazanç sağlamaktadır.

Advertisement

Bigo Live Oyun Oynayarak Para Kazanma

Bigo Live’da en popüler izleme kategorisi oyun videolarıdır. İçerik üreticileri oynadığı online oyunlarda ekran görüntüsünü yansıtarak izleyiciye sunar. Bu tarz yayınlarda izleyici uzun süreli kalmakta ve üreticiyi teşvik amaçlı çok sayıda hediye göndermektedir. Bu yöntemde birkaç Dolar’dan binlerce Dolar’a kadar kazanabilirsiniz.

Ayıca bir Bigo Live Türkiye içerik üreticisinin para kazanmayla ilgili öneri ve görüşlerini yayınladığı videoyu örnek olması için bu kısma ekliyorum;

Bigo Live Maaş Sistemi

Bigo Live’de belirli izleme sayısı ve yayın saatine ulaşan kullanıcılar uygulama tarafından ödüllendirilmektedir.

  • 1000 izleyici sayısı ve 10 saatlik yayınlarda 100 Dolar
  • 10 Bin izleyici ve 30 saatlik yayınlarda 500 – 1000 Dolar arasında
  • Bu rakamdan daha yüksek izleyici ve yayın saatlerinde ise üst sınır 5 bin Dolar şeklindedir.

Unutmayınız ki bu sadece uygulama tarafından ödenen maaş bilgisidir. Bigo Live maaş sistemine ek olarak asıl gelir izleyicilerin gönderdiği hediyelerden oluşmaktadır.

Yayın yaparak para kazanma yolları arasında olan diğer uygulamalar hakkında bilgi almak için TikToK Para Kazanma yazıma mutlaka göz atmalısınız.

Bigo Live Hediye Fiyatları Ne Kadar?

Bigo Live’da birine hediye göndermek veya birisinde hediye almak mümkün. Bunun da bir TL karşılığı yer almaktadır. Bigo Live’da sayısız hediye yer almakla birlikte önemli birkaçının fiyatını sizler için maddelendireceğim.

Advertisement

100 Elmas yaklaşık 20 TL’ye yakın bir ücretlendirmeye sahiptir.

İşte Bigo Live hediye fiyatları şu şekildedir;

  • Kiss: 5 Elmas
  • Chocolate: 70 Elmas
  • Love Car: 100 Elmas
  • Kiss Me: 500 Elmas
  • Family Shield: 1000 Elmas
  • Balloon: 6 Bin Elmas
  • Flaming Phoenix: 9 Bin Elmas
  • Marry Me: 20 Bin Elmas
  • Loving Castle: 25 Bin Elmas

Bu hediyelere ek olarak bu fiyat aralığında yaklaşık 100 farklı hediye gönderisi yer almaktadır.

Bigo Live Elmas Fiyatları Ne Kadar?

Bigo Live elmas fiyatları şu şekildedir;

  • 25 Bigo Live Elması: 9 TL
  • 50 Bigo Live Elması: 19,50 TL
  • 88 Bigo Live Elması: 15 TL
  • 150 Bigo Live Elması: 55 TL
  • 200 Bigo Live Elması: 45 TL
  • 235 Bigo Live Elması: 90 TL
  • 355 Bigo Live Elması: 145 TL
  • 1200 Bigo Live Elması: 415 TL
  • 2360 Bigo Live Elması: 840 TL
  • 4700 Bigo Live Elması: 1.800 TL

Bigo Live 1 fasulye kaç TL?

Yaklaşık olarak 200 Bigo Live fasulyesi 20 Liraya yakın değere sahiptir. Bu değer Dolar’a endeksli olduğu için Dolar artarsa bu karşılıkta artacaktır.

Bigo Live Kalkan Fiyatı Kaç TL?

Bigo Live kalkan fiyatı 999 elmastır. Yaklaşık olarak 350 Türk Lirası etmektedir. Bu rakamlar Dolar’a endeksli olduğu için artabilir veya azalabilir.

Advertisement

Bigo Live Dragon Fiyatı Kaç TL?

Bigo Live Dragon ücreti 9,999 elmastır. Bunun da TL karşılığı yaklaşık 3.400 TL etmektedir. Bu rakamlar Dolar’a endeksli olduğu için artabilir veya azalabilir.

Bigo Live Para Kazanma
bigo live para kazanma – bigo live para çekme işlemi – bigo live nasıl para çekilir

Bigo Live’dan Nasıl Para Çekilir?

Bigo Live üzerinden yaptığınız yayınlarda kazandığımız para nasıl çekilir? diye sorulmakta. Ancak öncesinde şunu bilmelisiniz ki küçük birkaç adım izlemeniz gerekmekte. Çünkü Bigo Live cüzdanınızda biriken paralar, reel para olarak yer almamaktadır.

Bigo Live cüzdanınızda size yayınlardan gelen elmasları, hediyeleri fasulyelere çevirmelisiniz. Fasulyeler bir Bigo Live para değeridir. Bunları jeton veya coin gibi düşünebilirsiniz. Şimdi Bigo Live’dan nasıl para çekilir maddeler halinde sıralıyorum;

  • Hediyeleri ve elmasları fasulyelerle takas edip cüzdanda tutmalısınız,
  • Fasulyelerin toplamı 6.700’e ulaşınca (400 TL değeri) para çekme talebinde bulunabilirsiniz,
  • Para çekme bölümünde yer alan Panoyeer hesabınıza veya Papara gibi kayıtlı banka hesabınıza bu parayı atarak istediğiniz kur cinsine çevirebilirsiniz.
  • 1000 Doları aşan taleplerde işlem birkaç gün sürebilmektedir,
  • Para çekme sınırınız ise yalnızca haftada bir kez olmaktadır.

İnternetten gelir sağlamak için artık sayısız alternatif yer alıyor. Görev Yap Para Kazan – 30 Yeni Site Önerisi yazısı sizler için kaçırılmaz bir fırsat! Hemen tıkla, hemen oku!

Bigo Live Para Kazanma
bigo live para kazanma – bigo live izlenme tavsiyeleri

Bigo Live’da Daha Çok Kazanmak İçin Ne Yapmalıyım?

Bigo Live’da kısa sürede popüler olmak ve ayda binlerce Dolar kazanmak için ne yapmalıyım diyenler için bu bölümde önemli ipuçları veriyorum. İşte sizler için hazırladığım Bigo Live ile para kazanma önerileri;

  • İsterse bağımsız yayıncı ister ajansla çalışın yayın günleriniz ve saatleriniz sabit olmalı,
  • İçerik üreteceğiniz alanı seçmelisiniz,
  • İnsanlarla iyi ve etkili bir iletişim kurmaya özen gösterin,
  • Diğer üreticilerle temas kurun, tanışın ve onların yayınlarına hediye gönderin,
  • Karşılıklı yayınlara katılın, rekabet yarışmalarında yer almaya ağırlık verin,
  • Ses ve görüntü kalitenizin yüksek olmasına dikkat edin,

Bu öneriler sayesinde yayınlarınızın izleyicisi arttıkça siz de daha çok kazanç sağlayabilirsiniz.

Eğer kolay şekilde para kazanmak istiyorsanız sadece yürümeniz yeterli! Evet, yanlış duymadınız. Yürüyerek Para Kazanma yazıma göz atarak sadece günlük işlerinizi hallederken bile pasif gelir sağlayabilirsiniz.

Bigo Live Sıkça Sorulan Sorular

Son kısımda ise Bigo Live güvenilir mi, gerçekten kazandırıyor mu gibi sıkça sorulan soruların yanıtlarına yerdim. İşte o sorular;

Bigo Live güvenli mi?

Bigo Live güvenilir bir platform olmakla beraber dünyanın en çok indirilen çevrimiçi uygulamaları arasında yer almaktadır. Yüz milyonları aşan kullanıcı sayesinde dünyanın her yerinden yayıncı ve izleyici bu uygulamayı tercih etmektedir.

Advertisement

Bigo Live kurucusu kimdir?

David Li ve Jason Hu tarafından 2014 yılında Singapur’da kurulmuştur.

Bigo Live hangi ülkenin?

Bigo Technology Pte. Ltd. adlı şirket Singapur merkezli olup dünyanın farklı noktalarında 30’dan fazla ofise sahiptir.

Bigo Live Turkey nedir?

Bigo Live Türkiye, Bigo canlı yayın platformunun Türkçe hizmet sağlayan hizmetidir.

BIGO para kazandırıyor mu?

Bigo Live uygulaması içerik üreticilerine ayda 5 bin Dolar’a varan kazanç sağlamaktadır. Belirli periyodik görevler ve yayınlar sayesinde bu rakama ulaşan bir çok yayıncı yer almaktadır.

Advertisement

Bigo Live ücretli mi?

Bigo Live uygulaması tamamen ücretsiz şekilde indirilip yine ücretsiz şekilde kayıt olarak kullanılmaktadır.

Bigo Live para kazanan var mı?

Evet bu platformdan binlerce Türk içerik üreticisi de kazanç sağlamaktadır. Ödemeler düzenli olarak yatmakta olan uygulamada şuana kadar herhangi bir şikayet yer almamaktadır. Bigo live para kazanma fırsatı sunuyor.

Bir önceki yazımız olan Müzik Dinleyerek Para Kazanma 2024 – 12 KAZANÇLI SİTE! başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

Advertisement

1 Yorum

  1. Gulya

    24 Şubat 2023 at 12:40

    Selam nasılsınız ben uzbekistanliyim uzbek ajansa oldum amo türk açansiga geçmak istiyorum

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

PARA KAZANMA

Müzik Dinleyerek Para Kazanma 2024 – 12 KAZANÇLI SİTE!

müzik dinleyerek para kazanma

Müzik dinleyerek para kazanmak hakkında neler duydunuz? Hazır olun çünkü bu yazıda sizlere gerçekten şarkı dinleyerek para kazanmanın yollarını sunacağım. Bu içerikte Radioearn ile para kazanma detaylarını da öğreneceksiniz. Siz de, müzik dinleyerek nasıl para kazanabilirim diyorsanız doğru yerdesiniz. Tüm sorularınızın cevabı bu yazıda. Müzik dinle para kazan sistemini çok seveceksiniz. 🙂 Yani gerçekten müzik […]

Okumaya devam et

PARA KAZANMA

Yorum Yaparak Para Kazanma 2023 – Youtube, Amazon, Trendyol!

yorum yaparak para kazanma

Acil paraya mı ihtiyacınız var? Ya da ek gelir mi arıyorsunuz? O halde size bir önerim olacak… Yorum yap para kazan! Evet yanlış okumuyorsunuz. Yorum yaparak para kazanmak son dönemin popüler işleri arasında. Yorum yaz para kazan sistemi nedir? Açıkladık! Yaşadığımız çevrimiçi dünyada para kazanma yöntemleri gittikçe artıyor. Buna bağlı olarak sürekli yeni yöntemler çıkıyor. […]

Okumaya devam et

Trendler

© 2015 finansportali.net | Tüm hakları saklıdır. Kaynak gösterilmeden izinsiz kopyalanamaz.